De Meeden  
  
 
 
 
 

 
 
De Meeden

De inwoners van Aduard, maar ook bezoekers van buiten het dorp, kennen het MFC vooral als De Meeden. De Meeden is het ontmoetingscentrum voor jong en oud en een beheerder is de gastheer/vrouw. Het beheer wordt verzorgd door Marga van Essen. Zij doet dit samen met haar echtgenoot Henk van Essen. Vanaf 1 december 2011 is de naam van het cafe gewijzigd in Grand Cafe Brugzicht. De naam De Meeden blijft natuurlijk bestaan.

Biljarten:
In de kleine zaal staan enkele biljarttafels waar u naar hartelust kunt biljarten.

Verenigingen:
Veel verenigingen en clubs maken gebruik van De Meeden. Voorbeelden zijn de EHBO vereniging,Plaatselijk Nut Aduard, de schietclub Aduard, de biljartclub Aduard etc.

Vergaderen:
Zowel in de kleine zalen als in de grote zaal vinden er regelmatig vergaderingen en andere bijeenkomsten plaats. Voor reserveringen klik hier

Feesten en partijen:
Regelmatig zijn er muziekoptredens in de grote zaal en wordt er voor jong en oud een muziekavond georganiseerd. Disco, thema-avonden of live-optreden van een band worden regelmatig georganiseerd. Maar ook voor uw persoonlijke feestavond of bruiloft kunt u terecht in De Meeden. Wilt u meer weten, neem dan contact op.

Familiebijeenkomsten:
Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor familiebijeenkomsten. Van feestelijke bijeenkomsten tot condoleances kunnen wij voor u verzorgen.

 

 
Nieuws